Åhh.

Nu är jag trött.. Ska alldeles strax gå och träna, så skönt det ska bli. Har matteprov, Nationella, imorgon, och det kommer gå käpprätt åt h-vete. Ska plugga ikväll, men det känns inte som att jag är säker på någonting, så jag vet inte. Jag är less på folk idag, och vill bara att det ska bli lov så jag får åka hem. Har hemlängtan igen. Jag är en mes, och det tär på mig att erkänna det.

Idag har vi haft Djurkunskap, så vi har handmjölkat. Jag och Alex var ett så jäkla bra team (som vanligt), och ja, jag tror till och med vi mjölkade ut mer ur kon än vad den egentligen hade i sig, bra var vi!

Nä, mina små sötnosar, nu ska jag gå och träna (spana..) på gymmet. Kommer vara helt slut i kroppen (ögonen) imorgon, men det gör inget. Någon gång ska man väl känna att man gjort någonting. :-)

Jag måste även påminna alla som inte redan sett det, att Alex har en kontaktannons åt Frida på sin blogg (www.alexandragramner.blogg.se). Ni vet att ni vill - så mejla Alex på momangen. Jag vet att du är sugen.

Och du. Du har väl släppt det där med pizzan..?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0