Ensam och i behov av en kompis? Jag har två erbjudanden du inte får missa.

Facebook är en rolig grej tycker jag, speciellt deras Quizzar. Är pinsamt hur många jag har gjort, men de senaste dagarna har jag i alla fall fått reda på att jag kommer dö på en ridtur, den 29 februari 2016 (samma datum som Sanna, det ni!). 

Av Sex and the City - brudarna är jag Miranda Hobbes, med motiveringen: "You are smart, self-assured and proud of your achievements. You don't open up easily but are down to earth and love your own space."

Ska jag tatuera mig ska det tydligen vara en varg, för jag är "en lugn person som älskar naturen".

Skulle jag vara en bil skulle jag vara en Chevy Malibu, för "as long as I look good on the road I'm fine. I'm very self conscious but lust for attention. Sometimes a show off."

I Bamse-gänget är jag herr Skalman, för han är oftast väldigt trött och springer inte särskilt snabbt (frågorna jag svarade på var om jag gillar oralt, stora pattar eller analt, och av någon, väldigt konstig (!), anledning kändes de frågorna inte så relevanta i sammanhanget..).

Jag borde bo i New York, och skulle jag vara ihop med en kändis-kille skulle det vara Ben Affleck. Om man ändå fick säger jag! Dra mig baklänges. 

Och det värsta utav allt. På insidan är jag, tydligen, som en 60-åring. Man tycker att jag ska göra det bästa av de få år jag har kvar, för "snart kommer jag inte upp ur sängen". Kanske bäst att sätta igång då..

Så idag har jag tränat för första gången på flera veckor. Har ju varit sjuk sen innan sportlovet, och det känns inte som att jag är helt frisk ännu heller. Körde ett kort pass på gymmet och sen gick jag och tjejerna ut på promenad. Vi var till och med förbi Coop och handlade. Gabbi ringde och sa: "Har Frida också promenerat dit? Det var stort!", och jag måste till att hålla med. Jag tror inte hon har idats följa med sen före jul. Den slöisen. :-)

Vi har pratat lägenheter idag också. Jag föreslog att vi skulle dela på en etta alla tre, och köpa en dubbelsäng som vi sover i tillsammans, men det gick inte hem hos Frida och Alex, konstigt nog.. Haha.

Åh, vad jag saknar min älsklings-kille nu.. Vill bara krama och pussa på honom! Jag vet inte om jag vågar lägga ut en bild, vill inte att någon kommer och stjäl honom från mig, hur skulle jag då klara mig..?

Kanske vågar jag..

Eller inte.

Jo, förresten. Här kommer han.
Är han inte söt? Jag vet. Han finns tillgänglig för uthyrning - ring mig om ni är intresserade (100 kr/timme, eller en helkroppsmassage åt mig - bara att välja). 

Vill man ha en mindre skinnig typ med lite mer attityd och en mer lysande färg finns även herr Zarro för uthyrning. Han är så jobbig att jag betalar 100 kr/timme för den som väljer att ta honom, eller så kan jag eventuellt gå med på att ge en massage på valfritt kropps-"område" - men det är endast i enstaka fall, och ja, det finns ställen jag inte rör (men de tar Alex så det ordnar sig).

Hör av er för vidare funderingar eller intresseanmälan. Det är ganska stor efterfrågan på båda två så det är bäst att vara i tid, för först till kvarn får först mala!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stackars vänner, häger ut dom på internet och inte minst av allt försöker prostituera dem!;) Jag tar då Zarro.. Eller felle.. Eller.. Äh jag tar båda, så ingen pundare kan komma och ta dom.. Eller möjligen frida, det skulle vara ännu värre;) haha skoja bara!

2009-03-23 @ 20:34:46
Postat av: Agatha

ja har länkat din din blogg ;) då borde du länka till mig ;D haha

2009-03-24 @ 17:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0