Invigning

Här är mitt första inlägg. Är inte bloggar-typen, men det ska nog gå, på ett sätt eller ett annat. När Matilda skrev: "Ska inte du börja blogga? Du verkar ha ett så intressant liv!", vände jag mig till Alex som satt bredvid mig och sa: "Du.. Ska vi börja blogga?". Jag såg att hon egentligen ville svara: "Blogga!?", men hon sa bara: "Yes, det ska vi!". Så nu sitter jag här. Och bloggar.

Men det är inte det enda vi sagt "Yes!" till. Vi ska på en resa med Kustbussen. Jag, Alex och Frida satt framför tv:n på Grans, när det kom en reklam om Kustbussen. Alex frågade: "Får man kaffe på kustbussen?". Jag svarade: "Ja herregud, på Kustbussen är det ju riktig service". 2 minuter senare hade vi bestämt att vi skulle på en trip med Kustbussen. Vi har inte bestämt exakt datum, men till sommaren låter väl bra, tycker jag. Det är inte kul att åka buss om det inte är sommar.

Jag har tackat ja till ett annat förslag också. Partaj i Pajala. Det kanske var ett misstag? Antagligen var det det. Eller så var det den bästa idén någonsin (försöker intala mig själv). Det får vi se ikväll. Om det nu blir något.Se! Jag fick ihop ett inlägg. Åhh, så nöjd jag är nu.


Kommentarer
Postat av: Matilda [myphoto.blogg.se]

Grattis till ditt första inlägg, Ellen! Du skriver bra, man vill fortsätta läsa. Hoppas ni får det trevligt ikväll, om det nu blir nåt ;)Kram /Matilda

2009-03-21 @ 15:45:48
URL: http://myphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0