Jag har fastnat.

Goddag.
 
Så slö jag är idag.. Har stigit upp för 1½ timme sedan, käkat frukost och sen hamnat här. Har, som vanligt, mycket att göra innan jag far men jag hinner väl inte med ens hälften när jag aldrig sätter igång. Det är riktigt jobbigt just innan man kommit ut, men när man väl börjat göra någonting är det ganska trevligt. Problemet är ju att jag inte tar mig ut. För jag sitter hellre och kollar klipp på YouTube än att göra någonting fysiskt krävande.. 

Nej, det här går inte längre. Nu är "råget måttat", som Per Ledin skulle sagt. Jag ska gå nu. Men först ska jag avslöja exakt vad det är som håller mig här framför datorn. Det är det här:

http://www.youtube.com/watch?v=kuHIGn-ZXJM&feature=related

(Öppnas på eget bevåg - och jag föreslår att du gör det efter att du gjort allt du måste göra idag, risken att man blir kvar framför datorn hela dagen är stor)
Kommentarer
Postat av: Matilda

Du är inte den enda som har fastnat... Fast det finns vissa skillnader mellan oss, du har massa saker du ska göra, men det har inte jag ;-)Hoppas du ändå får en underbar söndagseftermiddag! Och tack för hjälpen med ögonfärgen!KRAM /Matilda

2009-03-29 @ 15:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0