Jaha.

Sittandes i Grans datasal, klockan 8 på morgonen, och bloggar. Det här känns inte bra. Matilda - hur stor är risken att man fastnar i "bloggar-träsket"? Jag har annat att göra än att blogga.. (Eller nä, vem försöker jag lura. Jag har inget annat att göra. Men ändå, jag börjar snart bli orolig.)

Så, nu är jag alltså här, på Grans. Jag brukar sova till 8, men jag har, efter påtryckningar från diverse klokare människor, börjat äta frukost. Det var nog en bra idé. 

Snart ska jag, Alex och Frida börja planera påsken. Vad ska vi göra av den? Jag och Alex ska i alla fall köra skoter och igår sa hon att hon ska vara full hela veckan (men alkohol och skoter ska inte kombineras så hon får välja), men vi får väl se hur det går. Hon är i alla fall en liten fjortis (förlåt Alex, jag tycker ju om dig ändå, precis som du är!) ;-). Frida kändes lite sugen på Pajala, men där går min gräns. Ännu en högtid ska inte förstöras med att spenderas i Pajala - och påsken är definitivt inte Pajalas högtid. Förslag på aktiviteter mottages tacksamt på min mejl, e_tillberg@hotmail.com. Allt som innehåller "Pajala" raderas omedelbums, så ni Pajalister behöver inte ta er tid. Det kan jag inte säga yes till igen.

Nu börjar jag om 12 minuter. Ser fram emot en förmiddag med matte och fysik. Oj, så roligt vi ska ha! 


Här får ni lite kärlek: http://www.youtube.com/watch?v=_MRaw9P07mM

Pusspuss!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Ja, det är mycket stor risk att du just har sjunkit ner i "bloggar-träsket", så vi kan säga att jag är något slags monster som har lurat ner dig hit. ;-)2009-03-23 @ 13:16:19
URL: http://myphoto.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Tack för den! är väll det första jag kan säga:) Men vi kan ju fara och köra skoter innnan vi börjar + erkänn det inte bara var min idé!! Så du är också en lite fjortis innerst inne!;)

2009-03-23 @ 13:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0