Frukost.

För första gången den här veckan. Fy skäms på mig. 

Imorgon åker jag hem! Känns som att jag bara bloggar om att jag ska fara hem, men det är bara då jag har kraft och motivation till saker, dagarna innan jag får fara hem. När jag kommer hit på söndagarna är jag bara deprimerad och blogga är inte det första jag känner för att göra. Först ska jag ju slå på sorglig musik, dra ned persiennerna, lägga mig långt ned under mitt täcke, lägga kudden över huvudet och tycka synd om mig själv.. Bloggen är svår att hinna med.

I måndags fotade jag och Matilda. Resultatet kan ni hitta på Matildas blogg, här

Har glömt att säga det, men Greta har kommit hem i lördags. Hon är något pinsamt fet, men det ska nog gå att fixa till. Hon är så fin, lilla Greta. Som inte är så liten egentligen. :-) 

Annars vet jag inte desto mer. Grekland snart. Fast ännu mer snart är det valborg. Vad gör vi av den? Hem.

Jaha.. Imorgon får jag åka hem från det här fanskapet till ställe. Fredagens lektioner har flyttats till imorgon förmiddag och på eftermiddagen är vi halvklass och då är jag ledig. Skönt det ska bli att komma hem.. Som alltid! :-)

Dagen har varit helt ok - Klassråd, matte, idrott, matte. På idrotten tränade vi självförsvar, jag trodde det skulle vara jättetråkigt men det var ganska kul. Jag var med Eva, och allt gick bra. Förutom när hon höll stryptag på mig och jag slängde henne på golvet istället för på madrassen. Hon skrattade med mig iaf så jag tror inte hon blev alltför arg på mig. Och bra var väl det, för hon brottade ned mig innan jag ens hunnit förstå vad uppgiften vi fick gick ut på. :-) Henne vill man inte vara ovän med alltså..

Nu har jag varit på gymmet, käkat, duschat, ska strax skura i huset och sen har jag några sidor matte att göra till imorgon. Åh, så trevligt det ska bli!
Darkness.

Nu har vi fungerande internet i vårat elevhem, ta i trä..

Har, som tidigare sagts, tappat lusten till det här bloggandet. Känns helt meningslöst! Som det mesta annat här i livet, då. :-)

Nu ska jag strax plugga. Har flera sidor matte att göra, men är duktig på att skjuta upp det så långt det bara går.. Somnade klockan ett inatt, och hade stora problem med att komma upp ur sängen i morse. Som så ofta nu för tiden. Jag tror jag är slut som artist, borde nog börja fundera på att kasta in handduken snart.

Och fryser gör jag! Brrrr. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Ses kanske där..?


Tjoho.

"Hej alla barn nu är det barnprogram, titta här vad Farbror Frej tar fram.."

Usch, vad klockan är mycket, och här sittar jag som ett annat fån och försöker blogga ihop något. Hmmm.

Idag har jag och Alex (som för övrigt är sur på mig för att jag har kul på hennes bekostnad, sen när är det osjyst?) varit ute med en hund i ena handen och en häst i den andra. Det såg nördigt ut, men vi mötte bara några gamla gubbar, tack gode gud för det. Annars har vi gjort det vanliga, dvs. legat framför tvn. Det är helt sjukt vad jag tittat tv i veckan, har nog tagit igen allt tv-tittande jag missat sen jag flyttade till Öjebyn. Hemskt är vad det är. 

Men jag har hunnit mocka hagen och stallet innan Alex kom också, idag kom hon nämligen inte förrän vid 15. Det är nog rekord, kl 13 senast brukar hon vara på plats. Blev nästan lite orolig när hon inte var här 13:30.. Hemska tankar tog form i mitt huvud. Men sen kom hon i alla fall. I sin fulla prakt. 

Nä, nu ska jag gå och duscha. Om jag vågar. 

Ååhh...Tack Matilda. :-)

Nu har jag inte bloggat sen den 10:e. Det blir mer och mer sällan, men det är nog för att jag har så, hmpf. mycket att göra. Nu väntar jag på att Alex ska komma från sin promenad med vovvarna, så att vi kan fara och rida.. Hon är seg.

Nej, jag skojade ju bara.

Jaaa... Nu ska jag, på order av Matilda, skriva mina tankar. Var ska jag börja?

Jag är trött och lite småless idag. Solen har jag inte sett skymten av sen jag kom till byn, och det gör en deprimerad. (Matilda håller med om det). Jag har sovit till halv 11 idag, och jag är ändå trött. Jag tror det är något allvarligt fel på mig. Domedagen är nära. Men jag hinner nog skriva klart det här inlägget, något säger mig att jag kommer få en lång och smärtsam dödsprocess.. Lika bra är väl det, någon gång ska man väl göra bot för sina synder. Eller vad säger ni..? :-)

Pusspuss.

Mmmm.

Jag har börjat bli dålig på det här bloggandet, visste att det skulle hända..

I alla fall - idag har vi haft matte, svenska och djurkunskap. På Djurkunskapen öronmärkte vi lammen, jag gick omkring med märknings-apparaten och kände mig som en liten sadist, tyckte det var skitkul att plåga de små gullen. Jag är en hemsk, hemsk människa.

Imorgon får jag åka hem till mitt paradis! Och med mig har jag Matilda, jag hoppas att hon inte ska bli besviken.. Vi har ju sattit ribban högt, med allt gott vi pratat om Kai, och om hur mycket vi brukar hitta på och göra. :-)

Vad händer mer då..

Den 23:e maj åker jag till Grekland. Och jag och Alex ska strax gå och spela biljard.. Jag kommer spöa henne så hårt. Eller hur, gullet?


Puss.


Jag:

var en söt bebis:


har två syskon (som är 22 och 26 nu - inte småsyskon alltså)


har sett Bruce Springsteen 4-5 juli 08:

har haft en smiley:

har en stuga på en ö (där jag sällan är..):  

gillar skotriga (?) saker:

och har en kompis som också gillar skotriga saker..


har bakat en 9-våningsstårta: 


som pajade.

känner världens snyggaste Alex :-)
 

har varit till Tarfala:

har världens vackraste häst:

och har alldeles för lite att göra när jag har tid att sitta här. :-)Åhh.

Nu är jag trött.. Ska alldeles strax gå och träna, så skönt det ska bli. Har matteprov, Nationella, imorgon, och det kommer gå käpprätt åt h-vete. Ska plugga ikväll, men det känns inte som att jag är säker på någonting, så jag vet inte. Jag är less på folk idag, och vill bara att det ska bli lov så jag får åka hem. Har hemlängtan igen. Jag är en mes, och det tär på mig att erkänna det.

Idag har vi haft Djurkunskap, så vi har handmjölkat. Jag och Alex var ett så jäkla bra team (som vanligt), och ja, jag tror till och med vi mjölkade ut mer ur kon än vad den egentligen hade i sig, bra var vi!

Nä, mina små sötnosar, nu ska jag gå och träna (spana..) på gymmet. Kommer vara helt slut i kroppen (ögonen) imorgon, men det gör inget. Någon gång ska man väl känna att man gjort någonting. :-)

Jag måste även påminna alla som inte redan sett det, att Alex har en kontaktannons åt Frida på sin blogg (www.alexandragramner.blogg.se). Ni vet att ni vill - så mejla Alex på momangen. Jag vet att du är sugen.

Och du. Du har väl släppt det där med pizzan..?
RSS 2.0