Nu far jag.

Jag tror det här blir mitt sista blogginlägg någonsin faktiskt. Så.

Nu sitter jag här i Luleå och lyssnar på "När vi gräver guld i USA". Förstår inte varför egentligen, den är ju inte så bra. Har somnat mellan 22 och 23 och vaknat vid 9. Hade inget att göra så jag ringde till Emma, men då låg hon och sov.

-"Ha-hallååå?"
- "Sover du!?"
- "Mmmm..."

Så så gick det med det. Jag som skulle vara social och så sover hon. Hm.

Jag saknar i alla fall Grålly nu. Och så får jag inte träffa henne förrän den 7:e juni, tidigast. För idag åker jag till Stockholm och på lördag till Aten, sen vidare till Naxos och där ska jag vara till 3:e. Inte för att det inte ska bli trevligt, men jag har hemlängtan redan.. 

Kära Julia, nu nämner jag dig i min blogg, som lovat. Lovade ju att göra det redan för några veckor sedan, men det har jag ju inte.. Förlåt för det. 

Nä. Nu ska jag diska och sen fixa lite innan jag far. Puss.
 


Rågen gungade, och gräset växte grönt. Hela livet var så skönt.

Ja, nu sitter jag och lyssnar "Himlen är oskyldigt blå" med Ted G. Försökte klämma fram en tår bara för att låten är så fin, men det gick inte. Det skulle passat så bra just i en sentimental stund som denna. 

I alla fall. Idag har jag haft matte, svenska, fysik och arbetsliv naturbruk. Jag är ganska trött nu. Ögonlocken känns tyngre och tyngre, men jag har lovat Matilda ett inlägg till imorgon bitti så jag ska försöka orka fixa det här.
Jaha då. 
Jaa.
Mmmm. 

Mjää.Nu ger jag upp. Förlåt Matilda! 


Och igen.

Vi misslyckades med kladdkakan. Hur kan vi, rutinerade som vi är, misslyckas med en kladdkaka? Det är för mig ett mysterium.

Alex smakade, och tyckte den var äcklig. Hon hoppades att den skulle smaka bättre tillsammans med grädde, så hon tog en stor sked kaka, en ännu större med grädde, och sa, med munnen full: "Den smakar ju gummiballe".

Alex har gjort det igen.

Jag och Alex bakar kladdkaka (vilket vi faktiskt inte gjort på länge..), och hon fick uppgiften att vispa grädde. Hon tog fram vispen, satte i visparna, och började vispa. Sen slutade hon, sa: "Varför är du lös då din jävel!?" och började rycka i en av visparna. "Den är ju inte lös", sa jag. Hon svarade: "Den är ju som en jävla pensionärskuk".

RSS 2.0